Test: HWT til TechBrief i Stockholm

Diverse d.  12. oktober. 2015, skrevet af neemos
5 Kommentarer.  Vist: 430 gange.


HWT til TechBrief i StockholmDet er onsdag morgen, klokken er lige omkring 8 og bossen og jeg står i terminalen i kastrup og venter på at få lov til at boarde vores fly. Vi er på vej til Stockholm for at deltage i TechBrief 2015, hvortil HWT er inviteret for at se på produkter fra udvalgte producenter.Som man kan se her, så var vores dag tæt pakket allerede fra starten og vi så begge frem til at se hvad producenterne havde i gemmerne til os. Da vi ankom til hotellet, hvor TechBrief 2015 blev afholdt, blev vi mødt af en af de danske repræsentanter "Kathrine". Hun sørgede for vi fik en hurtig gennemgang af dagen og bagefter blev vi henvist til morgemads buffet.Efter en 20 minutters præsentation fra hvert af firmaerne og en let frokost, blev vi vist over i hallen hvor vi skulle se de nye sager de havde at fremvise. Som man kan se på billedet, så var rummet godt fyldt op med producenter, og bossen kastede sig straks over produkterne.
 


Efter vi lige have orienteret os i rummet valgte vi at starte med at tage en snak med Kingston og se hvad de havde at byde på.


Kingston havde en ganske lækker demo maskine stående.
 

Kinsgton havde også sat en lille Nuc sammen med deres HyperX m2 disk og HyperX ram.
 

Kingston's gamer mærke HyperX savage DDR4 ram.
 

Her ses Michael fra Kingston med deres HyperX Cloud headset.
 

Her ses HyperX Cloud headset i de 3 forskellige farver det fås i.
 

Vi fik fortalt at de var ekstrem holdbare og kunne holde til næsten hvad som helst, det var bossen selvfølgelig nød til at afprøve.


Næste bod som vi fik besøgt, var Logitech eller Logi som de kommer til at hedde fremover.
 

Deres bud på en boombox skulle være både vand og støv sikker.
 

Her er Logi's bud på en højtaler til de aktive, der sidder en elastik bagpå så man kan montere den på cyklen osv. På fronten er det muligt at skrue op og ned ved at trykkke på det store + og - tegn på fronten.
 

Her ses Logi's bud på en AIO løsning på konferencer. Med denne løsning skal der ikke bruges andet end et netværk og så kører man, der er indbygget kamera og mikrofon i.
 

Der er selvfølgelig fjernbetjening til dyret også.
 

Logi havde også et gammel "spøgelse" med, eller det troede vi indtil vi så den tæt på. Mange kan måske kende formen fra den gamle MX1000, denne udgave er bare endnu bedre end originalen.
 

Her de kommende mus fra Logi/Logitech.
 

Kommende bluetooth sæt fra Logi.
 

Logi's nye bud på en beskyttelse af din ipad2, kaldet blok. Logi siger at du ikke kan smadre hjørnerne ved tab på ipad hvis du har den i et blok etui.
 


Deres nye headset i G-serien med surround lyd og skal da lige love for at det virker. Det ser tungt ud, men faktisk ganske behageligt at have på, og så isolerede det mod lyden udefra super godt.

Her billede af en LG's nyeste telefoner, ja du læste rigtigt. Denne udgave er lavet med touchskærm hvilket man også kan se på alle fedtfingrene.


Deres nye ur kom også lige en tur på armen, det er noget lettere og mindre en man lige forventede ud fra billederSandisk havde også en del spændende produkter med, som vi brugte en del tid på.
Vi gloede noget under præsentationen, da han hev deres exstreme disk op og smed den gennem rummet. Den virkede stadigvæk efter og er tiltænkt til personen som lever et aktivt liv og har brug for at tømme sin telefon/kamera.

Denne lille skønhed havde Sandisk også liggende, USB disk der kan streame til 3 enheder på en gang, enhver families drøm.

 

 


Det var det for denne gang, håber i nød at følge lidt af HWT's arbejde i kulissen.


 


 Burgurne Elitebruger
Tilføjet:
12-10-2015 16:05:19
Svar/Indlæg:
2921/550
Ganske interessant tur I har været på, og uden alle de "babes" der plejer at fylde billederne smile Letpåklædte kvindfolk kan man jo se alle steder, så tak for det.

Jeg kan se et BenQ-banner i baggrunden på et af billederne, havde de ingen nyheder, eller er der en anden grund til I ikke har nogen billeder fra dem?


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Burgurne d. 12-10-2015 16:05:30.Kramler Elitebruger
Tilføjet:
12-10-2015 20:50:29
Svar/Indlæg:
2434/159
billede #9 er et sjovt kabinet. Fin og bedre måde og vise selve hjertet frem af maskinen frem. Dog ikke noget jeg ville købe smilebauner Skribent
Tilføjet:
13-10-2015 10:10:38
Svar/Indlæg:
464/22
Uha, den der "blok" til iPad ser lækker ud smileHr. Elitebruger
Tilføjet:
14-10-2015 09:12:39
Svar/Indlæg:
995/107
fedt med en klap mobil igen. smileneemos Nyhedsskribent
Tilføjet:
15-10-2015 09:45:02
Svar/Indlæg:
442/189
#1
Vi løb desværre ind i nogen tekniske problemer med et af mine kamereaer. smile

#3
Der kommer en test af den indenfor ganske kort tid smile

#4
Det er ihvertfald rart at se der er nogen der prøver at tænke ude af boksen smile